Volg ons via
 
 
 

Duitsland meest populaire golfbestemming

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Duitsland is de favoriete golfbestemming, zo blijkt uit een analyse van het bezoekersgedrag van consumenten op de website Golfreiswijzer.nl in de eerste helft van 2009. Frankrijk zakt hiermee naar een tweede plek in de bestemmingen top 5. Belgi staat net als voorgaande jaren op de derde plaats.

De populariteit van de drie nabijgelegen landen bewijst dat de golfliefhebber nog steeds graag vlak over grenzen van het eigen land golft. Het verschil in bezoekersaantallen tussen Duitsland en Frankrijk is overigens niet groot: de Duitse golfbanen zijn in de eerste helft van 2009 65.915 keer opgevraagd ten opzichte van ruim 48.000 keer in dezelfde periode in 2008. Het aantal opgevraagde Frankrijkpaginas steeg van 54.000 naar 65.219. De Belgische paginas zijn licht gestegen naar 42.325 bezoekers. De Belgische golfbaan Durbuy is de meest populaire golfbaan van de website. Vorig jaar was dat nog de Duitse golfbaan Ahaus, die nu een tweede plek heeft ingenomen. De verre bestemmingen zijn iets minder in trek dan voorheen: alleen Florida is licht gestegen in populariteit.

Over golfreiswijzer.nl
Golfreiswijzer.nl en haar Engelse broertje Golftravelguide.nl werden in 2002 opgericht door journalist Lia Grooters. Golfreiswijzer.nl is in vier jaar tijd uitgegroeid tot de grootste golfreisportal van Nederland. Op de site kunnen bezoekers informatie vinden over het reisaanbod van golftouroperators en diverse accommodatie-aanbieders. De website besteedt daarnaast ook redactionele aandacht aan alles wat met golfen en golfreizen te maken heeft. Bovendien kan iedereen zijn mening over een golfbaan op de website achterlaten en zien wat de mening is van eerdere bezoekers. Bezoek voor meer informatie www.golfreiswijzer.nl. (Reeuwijk, 1 juli 2009)

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1699
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
golf, golfbaan, golfbaan, golfbal