Volg ons via
 
 
 

Maak je voeten zomerklaar

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Met de zomer voor de deur is het nu de tijd om ook de voeten even onder handen te nemen. Hoewel we ons hele lichaam ' zomerklaar ' maken zijn de voeten vaak het laatste aan de beurt of we komen er op het strand pas achter dat we deze over het hoofd hebben gezien. Tijd dus voor een voetbehandeling.

Wanneer je last hebt van zweetvoeten, gebruik dan een voetpoederspray. Blaren kun je meestal het beste laten zitten maar als je ze wilt verwijderen doe dat dan met een steriele naald. Plak er daarna blarenpleisters op om nieuwe blaren te voorkomen. Heb je last van kalknagels, ga dan even langs de huisarts. Hij kan je hierover een goed advies geven.

Scrubben met bodyscrub heb je wellicht vaker gedaan. Vergeet de voeten niet, ook voor hen is een goede scrubbeurt van belang. Alle dode huidcellen verdwijnen en ze krijgen weer voldoende lucht.

Na een lange dag hebben de voeten je weer van A naar B gebracht en mogen ze best eens verwend worden met een voetenbadje. Gebruik lauw water, badolie en wat zeezout. Masseer de voeten en smeer ze nadien in met een lekkere créme of lotion. Als laatste geef je je voeten een mooi uiterlijk met een felle zomerse nagellak. Denk eraan dat de nagelranden vrij blijven om goed te kunnen ademen. Je kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan een nagelstudio. Maar na alle bovenstaande inspanningen, ben je dan ook helemaal klaar voor de zomer!

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1669
Categorie: 
Wellness & Beauty
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
voetverzorging, nagelstudio, pedicure