Volg ons via
 
 
 

Koopzondag

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Voor veel mensen is de koopzondag een dag om eens samen te kunnen winkelen. Met name voor de werkenden is de aankoop van kleding of producten op een doordeweekse dag vaak erg lastig en daarom wacht men hiermee tot er een koopzondag in aantocht is.

In het kabinet wordt nog altijd een discussie gevoerd over het aantal openstellingen van winkelbedrijven en het Centraal PlanBureau komt in het najaar van 2009 met de uitkomsten van een te houden onderzoek. Ook wordt er gekeken naar de openstellingen van winkels in toeristische plaatsen. Hier zijn de winkels vrijwel iedere zondag geopend. Het zou met name voor de werkgelegenheid een slechte keuze zijn, om het aantal zondagopeningen te beperken.

Koopzondagen worden door de winkelbedrijven vaak extra onder de aandacht gebracht door juist op deze dag ook andere activiteiten te organiseren waardoor het winkelend publiek een aangenaam dagje uit wordt voorgeschoteld. Om te zoeken wanneer en in welke plaats een koopzondag wordt gehouden kun je terecht op de website, www.koopzondagen.net

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1378
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
winkelen, zondagopening, zondag, openingstijden