Volg ons via
 
 
 

Overwinteren in Turkije?

Prachtige Village & Spa project midden in de bossen van Üzümlü.


Village & Spa project in het prachtige groene landschap van Üzümlü/Turkije.
Üzümlü is een landelijk gelegen dorpje 15 minuten ten oosten van Fethiye. Er heerst nog de traditionele levensstijl wat extra wordt benadrukt door de authentieke dorps woningen. In Üzümlü wordt nog voornamelijk geleefd van wat het land brengt.
 
De Naam Üzümlü
Üzümlü betekent “druiventuin” of “plaats van druiven”. Eenmaal in Üzümlü geweest begrijpt u meteen de herkomst van de naam. Verspreid over het landschap zijn diverse druiventuinen aangelegd, waarbij de bewoners u van de druiven laten proeven.
Üzümlü is genesteld op een plateau 500 meter boven zeeniveau. In de vallei is deze plaats ingegroeid door dikke pijnboom bossen wat Üzümlü een gezonde lucht en een wonderschoon natuurlijk landschap geeft. Het kleine plaatsje heeft 1765 inwoners en een gezellig centrum. In het rustige centrum zijn eenvoudige winkeltjes en restaurants waar u het echte Turkije nog kunt proeven. Elke vrijdag wordt er markt gehouden in het centrum.
 
Fethiye ligt 15 minuten rijden en is perfect voor een leuke dag uit. Stranden aan de zee zijn vanaf 20 minuten rijden met de goedkope dolmus te bereiken. Als bonus kunt u er in de bergen ook nog eens skiën. Twintig minuten rijden van Üzümlü kunt u in de winter de besneeuwde helling afduiken.
Village & Spa Üzümlü
Prachtige Village & Spa project midden in de bossen van Üzümlü. Een project waar de gevleugelde bewoners van het bos u wekken met hun vrolijke gezang. Waar uw op uw eigen balkon in alle stilte kunt genieten van uw Turkse ontbijt. Waar u kunt ontspannen in de bibliotheek van het complex, kunt genieten van een welverdiende Hammam behandeling of een boswandeling maakt om de gezonde boslucht op te snuiven. Daar waar u uw in de avond in het pittoreske Üzümlü kunt proeven van de authentieke Turkse keuken en de gastvrijheid van de lokale bevolking.

Village & Spa project ontworpen als 1 met de natuur. Zestien 3 slaapkamer villa’s en veertien 2 slaapkamer appartementen gebouwd in de weelderige bossen van Üzümlü. Een complex met moderne voorzieningen om te ontspannen en volledig tot rust te komen.

Neem contact op met Real Turkey voor meer informatie over het project

Contact
Real Turkey
www.realturkey.nl
info@realturkey.nl
Tel: 0031611482396


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2509
Categorie: 
Wonen & Tuinieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
tweede woning kopen, tweede huis, appartement turkije, woning kopen fethiye