Volg ons via
 
 
 

Welkom op 50plusplein

50plusplein.nl, dé website boordevol nieuws en informatie voor 50-plussers. De site verzamelt en plaatst allerhande nieuws en tips waar met name de interesse van de vijftigplusser naar uitgaat. De website is van start gegaan in 2006 en heeft sindsdien het aantal leden en bezoekers fors zien toenemen. Dit heeft ertoe geleid dat medio 2011 de website wel moest overstappen naar een ander platform met meer mogelijkheden. Ook is tegelijkertijd het uiterlijk van de site aangepast en voldoet hiermee aan de huidige maatstaven. 50plusplein onderscheidt zich met name doordat bezoekers zich gratis kunnen inschrijven en als lid zijnde ook de mogelijkheid hebben om artikelen en informatie toe te voegen. Hiermee is de site een echte ontmoetingsplek geworden voor leden en bezoekers met een enorme veelheid aan informatie die dagelijks wordt uitgebreid en waarbij men gebruik kan maken van de bekendste social media.

Voor wie?

50plusplein.nl richt zich dan wel met name op de doelgroep 50plus maar heeft gedurende de jaren dat men online is gezien dat de website ook een grote groep bezoekers trekt die nog niet tot deze leeftijdscategorie behoren. De site is daarmee ook van belang geworden voor een nog steeds toenemend aantal bezoekers dat nog niet de leeftijd van 50 heeft bereikt. Vooral de Agenda, de rubriek Er op Uit en de toeristische informatie trekt ook veel jongere mensen. Hier zijn we uiteraard erg blij mee aangezien zowel de 50-plusser van nu én straks weet waar hij of zij nuttige informatie kan krijgen.

Iedereen kan helpen

Wie belangstelling heeft om de website nog verder uit te breiden, is van harte welkom. Dat kan door plaatsing van artikelen, columns of deelname aan het forum. Beschik je over veel kennis van een bepaald onderwerp bijvoorbeeld gezondheid of financiën of welk ander topic, aarzel dan niet en geef je op als moderator. Als moderator heb je meer rechten op de website en kun je geheel naar eigen inzicht een bepaald topic beheren en uitbreiden.

Tot slot, we hopen dat steeds meer bezoekers zich gaan aanmelden, maar vooral ook dat steeds meer bezoekers, veel artikelen en informatie gaan aanleveren. Zijn er twijfels over de manier van aanleveren dan kun je ook altijd kontakt opnemen via het Contactformulier of door een mail te sturen naar mail@50plusplein.nl

Wij wensen al onze leden en bezoekers toe dat 50plusplein de informatie kan verschaffen waarnaar wordt gezocht.

Meer over de website

Sponsors
Samenwerken
Adverteren
Pers
Linkpartners

 

N.a.v. gewijzigd beleid van Google
zijn vele links verplaatst naar:
50plusplein.startbewijs.nl

Cookieverklaring

 

Onze overige websites

50plusplein.startbewijs.nl
50plus.startpagina.nl

facebook.com/50plusplein
twitter.com/50plusplein

Adresgegevens

50plusplein publication
mail@50plusplein.nl
Kamer van Koophandel nr. 08156222
BTW nr 0738.76.239.B.01