Volg ons via
 
 
 

Adverteren op 50plusplein

Adverteerders hebben een uitstekende mogelijkheid op 50plusplein om zich te richten tot de doelgroep 50plus. Dagelijks wordt 50plusplein.nl bezocht door een nog steeds groeiende groep bezoekers.

Adverteerders hebben de mogelijkheid om op de voorpagina van 50plusplein.nl een banner te plaatsen of om gesponsorde artikelen voor plaatsing aan te leveren. Met de sterke groei die 50plusplein nog steeds doormaakt is een groot bereik van uw boodschap dan ook verzekerd.

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een banner op 50plusplein.nl of ziet u andere mogelijkheden tot adverteren op onze website, neem dan kontakt met ons op via het Kontactformulier of via mail@50plusplein.nl

Voorwaarden plaatsing artikelen, banners en/of links op 50plusplein.nl:
1. Indien een artikel, banner of link is/wordt geplaatst op voorwaarde van bepaalde tijd, wordt een opzegtermijn van 1 maand in acht genomen.
2. Voor onbepaalde tijd geplaatste artikelen en links blijven online staan tot einde van de website. Mochten zich onvoorziene omstandigheden voordoen waardoor deze geplaatste artikelen cq banners en/of links niet langer online kunnen blijven, dan is de website 50plusplein.nl hiervoor niet aansprakelijk. Onder onvoorziene omstandigheden vallen ondermeer beeindiging website wegens ziekte of overlijden, beeindiging wegens onvoorziene technische omstandigheden waardoor de website niet langer online kan blijven.

Met vriendelijke groet.
Redactie 50plusplein.nl