Volg ons via
 
 
 

Andros Mannenkliniek

Prostaatklachten | Andros mannenkliniek

Meer dan 1 miljoen mannen in Nederland worstelen met typische mannenklachten, zoals plasklachten, impotentie en andere prostaatklachten. Helaas zijn veel mannen notoire zorgmijders die veel te lang blijven rondlopen met medische klachten, met alle risico's van dien. 

Andros is een specialistische mannenkliniek voor de behandeling van verouderingsproblemen bij mannen boven de 40. De eerste Andros mannenkliniek opende in 2004 in Arnhem zijn deuren. Inmiddels heeft een staf van gespecialiseerde urologen en verpleegkundigen meer dan 13.000 mannen onderzocht en behandeld.

Met de nieuw geopende vestiging in Amsterdam (naast de inmiddels ook geopende klinieken in Maastricht en Leiden) is Andros het grootste urologisch zelfstandig behandelcentrum in Nederland.

Als mannen op een prettige manier oud willen worden zullen ze, net als vrouwen, beter voor hun lichaam moeten zorgen. Bij verwijzing door de huisarts wordt de zorg bij Andros door alle zorgverzekeraars vergoed.

www.androsmannenkliniek.nl 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3569
Categorie: 
Meer gezondheid
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
prostaatkanker, erectiestoornis, plasklachten, prostaatklachten, impotentie