Volg ons via
 
 
 

Acupunctuur bij pijnklachten

Acupunctuur | Alternatieve geneeswijze heeft brede erkenning

Acupunctuur is een onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde. Over het algemeen wordt acupunctuur als betrouwbaar ervaren en het is dan ook één van de vormen van alternatieve geneeskunde die een brede erkenning heeft.

Al sinds mensenheugenis hebben veel mensen, met name zij die pijnklachten hebben, baat bij acupunctuur. De Chinese techniek is gebaseerd op de yin-yang filosofie. Hoewel er inderdaad met naalden wordt gewerkt kun je ervan uitgaan dat je de behandeling niet of nauwelijks zult merken. De naalden zijn zo dun dat dit vrijwel geen pijn doet.

Afhankelijk van het pakket waarvoor je bent verzekerd wordt in veel gevallen een behandeling door een ziektekostenverzekeraar vergoed mits de arts-acupuncturist bekend is bij het ziekenfonds of de ziektekosten verzekering.

Bron: Gezondheidsplein


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2335
Categorie: 
Meer gezondheid
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
acupuncturist, de acupuncturist, acupunctuur, homeopathie, chinese arts, accupunctuur, alternatieve geneeskunde, alternatieve geneeswijze