Volg ons via
 
 
 

Afvallen middels Tabata Protocol

Afvallen | Probeer het Tabata Protocol

In Japan is bijna niemand te dik. Waarschijnlijk ligt dit aan hun levenswijze. Ze eten veel groente en vis en nemen, naast deze gezonde voeding, voldoende lichaamsbeweging.

En dat terwijl duizenden Europeanen en Amerikanen dagelijks bezig zijn met lijnen zonder ook maar een kilootje af te vallen.
Er wordt veel geld uitgegeven aan producten als maaltijdvervangers en voedingsupplementen ook is Herbalife erg populair. Lukt het niet, dan wordt de diëtiste of een personal coach ingeschakeld. Vaak tevergeefs, afvallen lukt hen niet.

Izumi Tabata, een Japanse wetenschapper, heeft onderzoek gedaan en kwam tot de conclusie dat zes of zeven inspanningen van 20 seconden met daarna 10 seconden rust een veel beter resultaat geven.

Door deze vorm van bewegen, ook wel het Tabata Protocol genoemd, krijg je en een betere conditie en je valt vanzelf af, zo voorspelt Izumi.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2586
Categorie: 
Afvallen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
herbalife, gezond afvallen, afvallen in een week, gezonde voeding, gezond eten