Volg ons via
 
 
 

Goed zien met je eigen ogen

Ooglaseren | Een chirurgische ingreep waardoor je beter ziet dan het ooit is geweest.

Vroeg of laat krijgen we allemaal iets aan onze ogen. De één op zijn tiende, omdat zijn ogen niet goed genoeg zijn om zonder hulpmiddel te zien, de ander als hij ergens rond de 45 is en aan zijn eerste leesbril moet. Zo’n zestig procent van alle mensen heeft hulpmiddelen nodig om goed te kunnen zien.

Bril en contactlenzen waren tot een tiental jaren geleden de enige oplossing om een beter zicht te krijgen. Met de komst van de lasertechniek is de ontwikkeling van de oogchirurgie in een stroomversnelling geraakt. Alleen een oogchirurg kan door een operatie een deel van het lichaam beter maken dan het van zichzelf ooit was.

Laserbehandelingen zijn pijnloos de drempel om je ogen te laten laseren is dan ook niet zo hoog, af van die bril of contactlenzen! Niet alle ogen kunnen worden gelaserd, 10% van alle ogen is er niet geschikt voor. Ook kunnen ogen van jongeren tot 18 jaar niet worden gelaserd, ze zijn dan nog niet uitgegroeid.

Er zijn verschillende lasertechnieken. Welke techniek wordt gebruikt verschilt per kliniek. De meest geavanceerder apparaten beschikken over irisherkenning en eyetracking, de laserstraal is ultra fijn. De behandeling is daardoor kort en het resultaat perfect.

Voor er kan worden overgegaan tot een ooglaser-operatie wordt er een uitgebreid onderzoek gedaan, ook goede nazorg is van belang. Het belangrijkst voor een succesvolle operatie is natuurlijk een zeer ervaren
oogarts.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
FYEO LaserVision
Telefoon 0497- 360 860
Website - www.fyeo.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1825
Categorie: 
Meer gezondheid
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
ooglaseren, ooglaseren kosten, ooglaseren consumentenbond, ooglaseren ervaringen, ooglaseren turkije