Volg ons via
 
 
 

Hersenoefeningen in teken van liefde!

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

De website www.neurocampus.nl staat de hele maand februari in het teken van de liefde. Op deze virtuele braintraining-campus is een speciale festivaltent geplaatst. Met in die tent vier compleet nieuwe hersenkrakers en brain-gadgets. Ook zijn er deze maand liefdes-prijzen te winnen. Van romantische boeken en DVD’s tot een liefdes-weekend Parijs. In februari gebruik je op Neurocampus.nl niet alleen je hoofd, maar ook je hart.

Love Jukebox en LoveMatch: geheugenkrakers
Wie Neurocampus bezoekt kan naar hartelust z’n geheugen trainen. Speciaal voor de liefdes-maand is de Love JukeBox ontwikkeld. Er worden klassieke love songs ten gehore gebracht. Aan de website-bezoeker om in zijn of haar geheugen te graven en de uitvoerende artiest te noemen.

Ook LoveMatch doet een beroep op het geheugen. Hoe goed kent u degene(n) die u lief heeft? Beantwoord vijf vragen en vraag de ander hetzelfde te doen. Binnen enkele seconden weet u hoeveel u (nog) van hem of haar weet.

Hersenoefening per liefdes-mail
Wie z’n liefde wil laten blijken via een hersenkraker zit goed op Neurocampus.nl. In de festivaltent kan uit een aantal kaarten worden gekozen. De liefdesboodschap zit verstopt in de e-card. Aan de beoogde geliefde om ‘m te ontcijferen.  

Behalve speciale liefdes-breinbrekers zijn er ook liefdes-prijzen te winnen. Wie z’n brein traint, komt in aanmerking voor romantische boeken en DVD’s. Ook is er speciale liefdes-thee en kan er een liefdes-weekend naar Parijs gewonnen worden.

Over Neurocampus: hersenoefeningen
Na een jaar voorbereiding in samenwerking met TNO en experts uit de zorg is Neurocampus.nl op 1 oktober 2008 gelanceerd. Op een speelse en toegankelijke manier worden (gratis!) 32 verschillende hersenoefeningen aangeboden, elk op drie verschillende moeilijkheidsniveaus. Via tentamens en examens kunnen bezoekers (‘studenten’ genoemd) zichzelf verbeteren en zich kwalificeren voor hogere niveaus.

Elke drie maanden (Neurocampus kent trimesters) wordt het assortiment aan hersenoefeningen vernieuwd. Tussentijds worden themamaanden georganiseerd. De Maand van de Liefde is de eerste themamaand. Inmiddels telt Neurocampus 100.000 unieke bezoekers per maand. Sinds 1 oktober zijn er 2 miljoen hersenoefeningen gedaan. Meer info: www.neurocampus.nk

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2399
Categorie: 
Meer gezondheid
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
geheugen, hersenoefening, Neurocampus