Volg ons via
 
 
 

Gebakken eieren met spek geen taboe in dieet

Koolhydraat-arm dieet | Vet eten om vet te verliezen?

Volgens de Amerikaanse cardioloog Atkins is eten van gebakken eieren met spek geen taboe.

Deze cardioloog heeft het zogenaamde koolhydraten-dieet ontwikkeld (Atkins-dieet). Dit dieet houdt in dat het eten van suiker, aardappelen, rijst en spaghetti zoveel mogelijk beperkt moet worden. Ook het drinken van bier moet worden vermeden. In tegenstelling tot andere dieten mag wel vet gegeten worden. Vet eten om vet te verliezen lijkt vreemd maar de laatste jaren wordt het steeds duidelijker dat het echt schijnt te werken.

Koolhydraten-arme dieten lijken ook gezonder naarmate er steeds minder koolhydraten in zitten. Hoe minder hoe sterker het effect. Het bloed wordt steeds minder vet en de bloeddruk neemt sterk af. Daarnaast neemt het gehalte aan goede cholestorol toe. Vreemd genoeg stijgt het gehalte aan slechte cholestorol niet, ondanks het slecht geachte vette eten. 

Een koolhydraten-arm dieet is trouwens ook goed vol te houden. Je hebt absoluut geen hongergevoel en je voelt je niet zielig. Je voelt je gewoon goed.  


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Robert
Hits: 3673
Categorie: 
Afvallen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
dieet, koolhydraatarm dieet, atkins dieet, snel afvallen, afvallen dieet