Volg ons via
 
 
 

Synofit Magnium: vloeibare Magnesium en Calcium voor sterke botten

Synofit Magnium is een totaalformule voor de botten

Formule voor sterke botten* uit de zee

Synofit is bekend geworden met een product voor het behoud van soepele gewrichten: vloeibare Curcumine en Zwarte bes-blad wordt inmiddels door duizenden mensen gebruikt. Dit unieke product, waarin ook de GLMax® vloeibare Groenlipmossel is verwerkt, kent dus al veel tevreden gebruikers. Vanuit dit succes is er nu ook een product voor sterke botten* ontwikkeld.

Voor de nieuwe bottenformule met Calcium, Magnesium, Vitamine K2-MK7, Vitamine D3 en de Vitaminen B2, B3 en B6 is Synofit naar de zee bij IJsland gegaan. In dit kraakheldere water leeft immers de Rode alg. Dit plantje is bijzonder rijk aan Calcium en aan een keur aan sporenelementen, waaronder ook Magnesium.

Vanaf het 40e levensjaar begint men zich doorgaans bewust te worden van een afnemende botdichtheid. In werkelijkheid begint het natuurlijke ontkalkingsproces al veel eerder. Of u nu jong bent of al wat ouder, Synofit Magnium* geeft een goede ondersteuning voor de botten. Het bevat een plantaardige vorm van Calcium, afkomstig uit de Rode alg. De Latijnse naam (Lithothamnion calcareum) verwijst al overduidelijk naar de grote rijkdom aan Calcium van dit plantje. Calcium speelt een rol bij de botaanmaak en is van belang voor de samenstelling van de botten. Synofit Magnium voorziet het lichaam van maar liefst 199 mg goed opneembare Calcium per dag bij een verhoogde kalkbehoefte. 

Uitgebreid palet botvitaminen- en mineralen*

Aan Synofit Magnium is ook Vitamine D3 toegevoegd. Vitamine D speelt een rol in de Calciumhuishouding en is ook goed voor de spieren. Vitamine K2 is in Synofit Magnium aanwezig, omdat deze vitamine een rol speelt bij de opname van Calcium in het botweefsel. Er is gekozen voor een kwalitatief hoogwaardig ingrediënt, namelijk Vitamine K2-MK7 (Menachinon-7). Volgens wetenschappelijke onderzoeken heeft Vitamine K2-MK7 een hoge biologische beschikbaarheid. Het is dus een goed opneembare vorm. Naast het al in de Rode alg aanwezige Magnesium als sporenelement, bevat Synofit Magnium goed opneembare Magnesiumcitraat, wat net als Calcium een rol speelt bij de botaanmaak. Daarnaast speelt dit mineraal een rol bij het behoud van soepele spieren en draagt het bij aan de vermindering van vermoeidheid. Tenslotte bevat Synofit Magnium de Vitaminen B2 en B6 om de natuurlijke energie in het lichaam te activeren. Energie heeft u nodig om te bewegen, en regelmatig bewegen ondersteunt óók het behoud van sterke botten. 

Vloeistof verpakt in capsules

Synofit Magnium is een totaalformule voor de botten met Calcium, Vitamine K2-MK7, Vitamine D3, Magnesium en de Vitaminen B2 en B6. Naast de uitgebreide, complete samenstelling onderscheidt dit nieuwe voedingssupplement zich door de vloeibare vorm. Via vloeistoffen worden de bestanddelen sneller en beter in het lichaam opgenomen. Bij deze capsules, met daarin de vloeistof, gebeurt dit zodra de capsule in de maag uiteenvalt. Synofit Magnium is verkrijgbaar bij de betere drogist, apotheek en reformwinkel. De verkoopprijs voor een maandverpakking met 60 Synofit Magnium Capsules bedraagt € 29,95.

*) Synofit Magnium bevat Calcium, Vitamine K2-MK7, Vitamine D3, Magnesium en de Vitaminen B2 en B6


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1226
Categorie: 
Meer gezondheid
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
synofit ervaringen, synofit aanbieding, synofit kopen, synofit groenlipmossel, synofit review