Volg ons via
 
 
 

Het beste dieet van 2016

Afvallen | Hoe pak je het aan en welk dieet zou nu werkelijk goed zijn

Afvallen blijft het hele jaar door een hot item. Hoe pak je het aan en welk dieet zou nu werkelijk goed zijn. Het vooraanstaande Amerikaanse tijdschrift US News laat door een team van experts ieder jaar vele diëten rangschikken. Voor de 6e achtereenvolgende keer komt volgens hen het DASH Dieet als beste uit de bus. 

Het tijdschrift vergeleek 37 diëten waarbij het Dash Dieet als beste naar voren komt als "Beste Dieet Algemeen" en "Beste Dieet voor Gezond Eten". Het Dash Dieet eindigde op de tweede plaats in de categorie "Beste Dieet voor Diabetici". De experts waren erg positief over de gezonde gebalanceerde voeding

Het Dash dieet bestaat uit een zeer gezond gebalanceerd voedingspatroon en richt zich met name op het verlagen van de bloeddruk.

Ook het MIND Dieet scoorde erg goed

Het MIND Dieet is een mix van het Dash Dieet met een Mediterraans dieet. Ook dit dieet scoorde erg goed bij de experts. Minder scoorden enkele bekende namen als Paleo en Dukan. Zij eindigden onderaan de lijst. Gezondheidsexperts hebben al jarenlang kritiek op deze diëten. Volgens hen worden complete voedingsgroepen uitgesloten wat het moeilijk maakt de benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen.  De officiële versie van het DASH Dieet Plan is nu ook in ons land verkrijgbaar.

Meer informatie vind je op : www.HetDashDieet.com


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1219
Categorie: 
Afvallen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
dieet tips, afvallen in een week, afvallen tips, afvallen buik, mind dieet