Volg ons via
 
 
 

Elektronische sigaret ook ongezond

Uit nader onderzoek van het RIVM blijkt dat ook de elektronische sigaret ongezonder is dan werd aangenomen

De elektronische sigaret is volgens het RIVM, ongezond, werkt evengoed verslavend en bevat ook giftige stoffen. Uit onderzoek van het RIVM (Rijksinstituut voor de Volksgezondheid en Milieu) komt naar voren dat het gebruik van de e-sigaret kan leiden tot mond- en keelirritatie, misselijkheid en duizeligheid. 

De lucht die wordt uitgeademd bevat schadelijke stoffen en gebruikers moeten er rekening mee houden dat de nicotine die aanwezig is in e-sigaretten slecht is voor het ongeboren kind.

De staatssecretaris van Volksgezondheid wil dat er per direct maatregelen worden ingevoerd die de consument meer duidelijkheid moet verschaffen over het gebruik van e-sigaretten. De e-sigaret bevat geen tabak maar wel nicotine. Veel rokers zijn al overgestapt op de e-sigaret om van het 'gewone' roken af te komen én om toch ook maar binnenshuis te kunnen roken.

Vooruitlopend op meer onderzoek naar de e-sigaret raadt het RIVM aan om deze niet te gebruiken in de buurt van kinderen.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1466
Categorie: 
Meer gezondheid
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
e sigaret prijzen, e sigaret kopen, elektronische sigaret kopen, e sigaret forum, e sigaret schadelijk, elektronische sigaret ervaringen