Volg ons via
 
 
 

Sparen voor de tandarts

Sparen voor de tandarts | Aparte verzekering aangeboden door tandartsen

De Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde komt met een eigen verzekering voor tandartsen. Steeds meer mensen nemen naast het basispakket geen aanvullende tandartsverzekering meer en brengen daardoor ook steeds minder een bezoek aan de tandarts. Wie onverhoopt dan toch een bezoek moet brengen aan de tandarts voor een vulling of een kroon, krijgt dan te maken met een rekening die flink kan oplopen.

De tandartsen komen nu met een eigen verzekering waar mensen een budget kunnen opbouwen. Hiervoor hebben zij gezamenlijk het bedrijf ixorg opgericht. Voor een vast bedrag per maand van 4,85 kunnen klanten zich verzekeren en is men tot een bedrag van 10.000 euro wereldwijd verzekerd voor tandartskosten. Het gespaarde bedrag is geen premie maar wordt gezien als een budget. Alleen gemaakte mondzorgkosten worden hieruit betaald. Wie geen mondzorgkosten heeft gehad kan het budget overhevelen naar het daaropvolgende jaar. Meer informatie is te vinden op: www.ixzorg.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2535
Categorie: 
Meer gezondheid
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
tandartsverzekering, kroon tandarts, verzekering tandarts, aanvullende verzekering tandarts, basispakket