Volg ons via
 
 
 

Online Oogtest via internet

Online Oogtest van Pearle | Thuis zelf een oogmeting doen.

Pearle Opticiens biedt als eerste optiekketen in Nederland een Online Oogtest aan. Doel van de test is om mensen thuis zelf een oogmeting te laten maken om te zien hoe het met hun zicht is. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 50 procent van de Nederlanders te lang blijft doorlopen met zichtklachten.

Oogtest een uitkomst

De Oogtest moet een uitkomst zijn voor al die mensen die nooit hun ogen laten testen. De test die Pearle nu online heeft staan is ontwikkeld in samenwerking met optometristen en geeft een duidelijke indicatie hoe het is gesteld met het zichtvermogen van de deelnemer. Middels een vorm- en kleurtest krijgt men snel inzicht in eventueel ontstane zichtklachten. Hoewel de test voor iedereen een goed instrument is om duidelijkheid te krijgen over eventuele zichtklachten is deze ook met name voor ouderen, een goede oplossing. Men hoeft de deur niet meer uit om een oogmeting te verrichten. 

Wanneer de oogtest laat zien of er mogelijk klachten waarneembaar zijn kan men zelf inschatten of een bezoek aan de opticien noodzakelijk is. De Oogtest is te vinden op www.ogentest.pearle.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4966
Categorie: 
Meer gezondheid
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
oogmeting cylinder, oogmeting kosten, online oogmeting, oogtest op internet, oogtest pearle, oogtest bijziend