Volg ons via
 
 
 

Betrouwbare informatie over gezondheid en ziekten

Thuisarts | Website met betrouwbare informatie over ziekten en gezondheid.

De website www.thuisarts.nl is een initiatief van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG), de vereniging van en voor huisartsen.

Mensen zoeken veel informatie op internet over gezondheid en ziekten maar krijgen op die manier lang niet altijd de juiste informatie. Thuisarts.nl geeft betrouwbare en overzichtelijke informatie en geeft advies over wat men zelf kan doen zo gezond mogelijk te blijven. Wie nog eens wil nalezen wat de specialist of huisarts op zijn spreekuur heeft verteld kan hier nu thuis nog eens nadere informatie over opzoeken.

Van alle onderwerpen wordt een korte samenvatting gegeven. Op eenvoudige wijze zijn antwoorden op te zoeken waar een bepaalde ziekte door komt of hoe deze behandeld moet worden. Is het nodig om kontakt op te nemen met mijn huisarts of hoe met het nu verder? De website geeft op de meest gestelde vragen duidelijke en betrouwbare informatie.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1504
Categorie: 
Meer gezondheid
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
thuisarts, medische encyclopedie, informatie ziekte of klacht, chronisch ziek, diabetes, medische informatie zoeken