Volg ons via
 
 
 

Afvallen | Samen lukt het zeker

Bijna iedereen is bezig met afvallen. Jij niet? Doe ook mee...

Het lijkt wel of bijna heel Nederland bezig is om af te vallen. En dat is ook bijna zo want 80% van de Nederlanders wil een paar kilo kwijt. Wie dit samen doet met anderen heeft meer kans van slagen. Uit een onderzoek op Vrouw.nl geeft 40 procent van de ondervraagden aan dat ze meer afvallen als ze dit samen met anderen doen. 

Om samen af te vallen kun je bijvoorbeeld vragen of vrienden en familie mee willen doen maar ook in je eigen straat zijn vast wel bewoners die samen met jou, willen beginnen om een paar kilo'tjes kwijt te raken. Spreek samen af om naar een afslankclub te gaan of organiseer voor iedere dag een stevige wandel- of fietstocht. De volhouders kunnen er zeker van zijn dat nog voor de vakantieperiode resultaat is behaald.

Wie een online dieet wil volgen kan zich gratis aanmelden op bijvoorbeeld www.eenkiloperweek.nl. Hier krijg je gratis een dieet voorgeschoteld en iedere dag komen er recepten in je mailbox. In het forum is veel onderlinge steun te verwachten van mede-afvallers. Veel mensen gingen je voor en de meningen over deze wijze van afvallen zijn overwegend positief.

Bron: Telegraaf / Vrouw


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3157
Categorie: 
Afvallen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
afvallen, dieetprogramma, dieetadvies, bmi, snel afvallen, overgewicht, buik afvallen, dieet