Volg ons via
 
 
 

Informatie over verlagen cholesterol

Informatie over verlagen cholesterol

Mensen inspireren elkaar op www.verlaagcholesterol.nl

Nog steeds heeft 1 op de 3 een te hoog cholesterol, soms zelfs zonder het zelf te weten. Vele duizenden mensen hebben inmiddels hun cholesterol aanzienlijk verlaagd met Becel pro.activ in combinatie met een gezondere levensstijl. Enkele honderden van hen delen sinds kort hun positieve ervaringen op www.verlaagcholesterol.nl. Karin Bloemen is een van hen en ze is zo enthousiast dat ze haar ervaringen ook graag met heel Nederland deelt. Naast deze echte verhalen is op de site ook alle informatie te vinden over een gezond cholesterol. De bedoeling van deze online community is om mensen elkaar te laten inspireren en overtuigen op weg naar een gezonder hart.  

Lofzang
“Uit onderzoek weten we dat mensen vooral vertrouwen op advies van hun huisarts als het gaat om de overstap naar een product dat een bijdrage levert aan de gezondheid. Maar ook de mening van andere mensen wordt zeer gewaardeerd. Tegelijkertijd kregen we heel veel positieve verhalen van mensen toegestuurd over het resultaat van Becel pro.activ” aldus Elham Noorbakhsh van Becel. “Die combinatie bracht ons op het idee om te faciliteren dat mensen hun ervaringen met het verlagen van cholesterol delen met anderen.”
 
Sommige bijdragen zijn een ware lofzang. Hele gedichten worden er geupload. Verder valt op dat veel mensen op doktersadvies Becel pro.activ zijn gaan gebruiken en dat ze het positieve effect ook anderen echt gunnen. Veel mensen geven bovendien aan dat ze ook anders zijn gaan eten en meer zijn gaan bewegen en op die manier een gezond cholesterolgehalte hebben weten te bereiken.

Karin Bloemen van 5.7 naar 4.2
Naast de verhalen van vele honderden mensen, speelt Karin Bloemen een belangrijke rol op de community. Ze licht haar bijdrage toe: ”Ik hoorde voor het eerst dat ik een verhoogd cholesterol had toen ik gevraagd was voor de commercial van Becel pro.activ. Dat is dus zo’n 3 jaar geleden. Ik had er geen idee van en was er zelf eigenlijk ook best nieuwsgierig naar. Toen mijn cholesterolgehalte te hoog bleek te zijn, was ik oprecht geschokt. Ik had altijd het idee dat ik ondanks dat ik zwaar ben toch heel gezond was. Dus wist ik dat ik er wat aan moest doen!” Drie weken lang Becel pro.activ gebruiken en letten op de voeding wierp zijn vruchten af: “De cholesterol challenge die ik met mezelf aanging was zeker een succes want na 3 weken daalde mijn totaal cholesterolgehalte van 5.7 naar 4.2.” 

Tips voor gezonde voeding en bewegen
Op www.verlaagcholesterol.nl is verder heel veel informatie te vinden over cholesterol in het algemeen en wat je allemaal kunt doen om het cholesterol te verlagen. Echte praktische tips zoals een Cholesterol Handboekje dat mensen stap voor stap helpt hun doelen te bereiken, lekkere recepten die passen in een cholesterolverlagend dieet en een testje dat aangeeft of een verhoogd cholesterol een mogelijk risico is. Ook zijn er uitgebreide vragen en antwoorden te vinden van onze voedingskundige.

Over Becel
Becel zet zich al jaren in voor een gezond hart en gezonde bloedvaten. In de loop der jaren zijn er veel producten en initiatieven gelanceerd die een bijdrage leveren aan deze doelstelling. www.verlaagcholesterol.nl past binnen deze missie van Becel.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
2 reactie(s)
J.Meijers (Gast)
Geplaatst op 13-08-2011 om 23:46

Waar kun je de korting dan vragen? Kan dat rechtstreeks bij Unilever? gaarne een duidelijke boodschap in de commercial hoe je de korting kunt verkrijgen! Bovendien Aldi heeft ook een product wat door artsen/cardiologen wordt aanbevolen en dat beduidend lager in prijs is.

LEEN SMIT (Gast)
Geplaatst op 25-07-2011 om 11:24

Hoe kan ik met de aktie meedoen om 3 euro korting te krijgen????????Karin Bloemen roept al weken 3 euro korting maar geen supermarkt weet er van en ook de website geeft geen informatie. Graag een reactie

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1955
Categorie: 
Meer gezondheid
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
cholesterol, bloedwaarde, ldl, cholesterolgehalte, cholesterolwaarden