Volg ons via
 
 
 

Lief zijn voor elkaar, maar pas op....

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

De liefde blijft, ook voor de vijftigplusser, een belangrijk moment in zijn leven. Sommige stellen gebruiken hierbij speeltjes gemaakt van PVC. De nieuwe Voedsel en Warenautoriteit (nVWA) heeft een onderzoek gedaan naar deze (sex)speeltjes en men is toch van mening dat er op de verpakking van deze producten een waarschuwing moet komen te staan. Het blijkt dat wanneer sommige speeltattributen te lang worden gebruikt er een risico bestaat dat deze de nieren en de lever kunnen beschadigen.

Aangezien de producten niet lang achter elkaar worden gebruikt is het risico niet zo groot, dat de speeltjes uit de handel worden genomen maar men adviseert minister Schippers van Volksgezondheid wel om een waarschuwing op de verpakking verplicht te stellen. De nVWA is van mening dat ook fabrikanten moeten melden welke stoffen in de speeltjes zitten en of deze een gevaar kunnen opleveren voor de volksgezondheid.
Het gaat om speeltjes die zijn gemaakt van PVC waarin mogelijk weekmakers zijn verwerkt. Speelgoed van PVC waarin dit voorkwam is eerder wel uit de handel gehaald.

Bron: Gezonder Worden

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2497
Categorie: 
Meer gezondheid
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vrijen, libido, liefde, liefdesleven