Volg ons via
 
 
 

Snel aan de beurt in nieuwe huidpoli

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

DC|Dermatologie heeft sinds kort de deuren geopend op de De Lairesstraat 99 in Amsterdam Zuid. Op verwijzing van de huisarts kunnen patiënten snel terecht met diverse dermatologische problemen. Dermatologen Niek Bennen en Sanne Vos behandelen in dit nieuwe centrum uiteenlopende huidproblemen en huidziekten zoals spataderen, allergieën, psoriasis, eczeem of huidkanker.  

Initiatiefnemer van DC|Dermatologie is Niek Bennen. Als dermatoloog heeft hij recent de overstap gemaakt van ziekenhuis naar een kleinschalig medisch centrum. ‘Dermatologie is bij uitstek een vak dat je buiten een groot ziekenhuis kunt doen, dichter bij de patiënt en dichter bij de huisarts. In de regio is de wachttijd voor sommige dermatologen ruim acht weken. Dat is bijzonder lang als je een vervelend huidprobleem hebt. Door de efficiënte werkwijze en de moderne apparatuur (UV-B lichtcabine, twee poliklinische verrichtingenkamers) kunnen we patiënten vrijwel direct van dienst zijn’. 

DC|Dermatologie is gevestigd in DC|Oud Zuid. In dit centrum vestigt zich binnenkort ook een KNO-arts voor spreekuren en behandeling. Daarnaast volgt spoedig DC|Sleepfactory waar patiënten met slaapstoornissen behandeld gaan worden door een neuroloog, psychiater en/of KNO-arts. 

DC|Oud Zuid maakt deel uit van een groep diagnostische centra: DC|Groep. Radioloog en zorgondernemer Loek Winter is het eerste diagnostisch centrum ruim 16 jaar geleden gestart in Amsterdam. Speerpunten toen en nu: diagnostiek en spreekuren zonder wachten, snelle verslaglegging richting huisarts en professionele zorg in een prettige omgeving. Inmiddels heeft de DC|Groep negen vestigingen in Almere, Amsterdam, Den Haag, Maastricht, Rotterdam, Schiedam en Voorschoten. 

DC|Dermatologie,
De Lairessetraat 99, 1071 NX Amsterdam

Telefoon: 0800 231 3557 (gratis nummer voor afspraken)

Email: dcdermatologie@diagnostischcentrum.com
Website: www.diagnostischcentrum.com

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2561
Categorie: 
Meer gezondheid
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
huidproblemen, huidziekte, spataderen, eczeem, wachttijdbemiddeling