Volg ons via
 
 
 

Gember is lekker en erg gezond

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Gember staat bekend om zijn heilzame werking. Deze inheemse plant die wordt gekweekt in tropisch Azië wordt in China en India al duizenden  gebruikt vanwege zijn medicinale eigenschappen. Astmapatiënten zouden veel baat hebben bij gember maar nu toont een onderzoek aan dat gember ook helpt tegen wagenziekte en misselijkheid.

Gember is ook goed voor de spijsvertering en het verbranden van calorieën. Gember heeft zoveel gunstige eigenschappen dat het bij veel kwalen een positieve uitwerking heeft. Het is zuiverend, werkt ook nog eens pijnstillend en is een probaat middel tegen griep en verkoudheid.

Het gemberextract helpt ook kankerpatiënten. Patiënten die chemotherapie ondergaan worden hierdoor beschermd tegen vervelende bijwerkingen zoals misselijkheid. Kankerpatiënten die overwegen om ook gember te gaan gebruiken wordt aangeraden hierover eerst met de arts te gaan praten.

Gember is ook nog eens lekker. Zo kun je er de bekende gemberthee mee zetten en gebruiken voor verschillende recepten. Zelfs voor een bijzondere massage kun je wat gemberdruppels uitproberen. Gember is te koop in een reformhuis en ook in de supermarkt kun je het wel vinden. Gember is ook voor de gezonde mens oergezond.

Bron: Faqt

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2008
Categorie: 
Meer gezondheid
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
gemberextract, gemberthee, gember, gemberrecepten