Volg ons via
 
 
 

Afvallen middels gezonde voeding

Diëtisten en gewichtsconsulenten goed op de hoogte van meest gangbare dieetmethoden.

Uit een onderzoek welke gepubliceerd is op www.nieuwsvoordietisten.nl blijkt dat er maar weinig diëtisten en gewichtsconsulenten de methoden Atkins, Montignac, of Dr. Frank verantwoord vinden om mee af te vallen. Volgens hen is afvallen nog altijd het beste als wordt uitgegaan van een gevarieerde voeding. Op bepaalde voedingsstoffen als eiwitten en koolhydraten wordt teveel de nadruk gelegd, aldus het artikel.

Uit het onderzoek blijkt verder dat mensen met een Body Mass Index (BMI) boven de 30 in de meeste gevallen worden begeleid door diëtisten en mensen met een iets minder overgewicht tussen de 25 en 30 BMI, door gewichtsconsulenten.

In vrijwel alle gevallen worden door diëtisten en gewichtsconsulenten een gezonde voeding voorgeschreven volgens de richtlijnen Goede Voeding, en niet zozeer eiwitrijke, koolhydraatarme of voeding waar minder vet in voorkomt.

De diëtisten en gewichtsconsulenten zijn goed op de hoogte van de op dit moment meest gangbare dieetmethoden waarbij vooral gelet wordt op gezonde voeding, beweging en motivatie. Het Dr. Frankdieet en de methode volgens Atkins en Montignac vinden zij minder geschikt.

Bron: Beauty.blog


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2059
Categorie: 
Afvallen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
formule bmi, dieet, bmi, snel afvallen, afvallen buik, snel afvallen, gezond ontbijt