Volg ons via
 
 
 

Een kopje koffie doet afvallen

Afvallen? Neem dagelijks een kopje koffie met olijfbladextract.

Elke morgen een kopje koffie met olijfbladextract zorgt ervoor dat je stofwisseling wordt verhoogd. Als gevolg daarvan zul je meer vet en energie gaan verbruiken en dus afvallen, aldus een gepubliceerd artikel in het American Journal of Nutrition. 

Het onderzoek is uitgevoerd door de University of Southern Queensland.

De antioxidant 'oleuropein' welke voorkomt in olijfbladeren, zou de bloeddruk verlagen, verkoudheid en hart- en vloedvatproblemen afweren. Ook zou het volgens het onderzoek ontstekingswerend werken.

Bron: Gazet van Antwerpen


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
1 reactie(s)
Citygirl
Geplaatst op 08-01-2012 om 09:55

Dat  "oleuropein" zit dat alleen in de olijfbladeren? Of ook in de olijven zélf? Weet iemand dit? Ik mag nl  graag 's  avonds bij de tv een paar olijven opeten i.p.v. chips. Wel zo gezond.  ;-))

Heb even op internet gekeken, het extract schijnt beter te werken dan tabletten. Niet zo vreemd eigenlijk want alles wat "bewerkt" is dat is niet meer zo goed dan alles wat "puur" is, om het zó maar even te zeggen. En als je het over puur hebt dan kun je nog het allerbeste het blad dus gewoon opeten. Je kunt het in een kruidenmolentje fijnmalen en als "kruid" over de maaltijd heen doen. (Of in de koffie;-))

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2226
Categorie: 
Afvallen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
kop koffie, afvallen, overgewicht, snel afvallen, stofwisseling verhogen