Volg ons via
 
 
 

USP Hospital San Jaime, uw ziekenhuis in Spanje

De filosofie van USP Hospital San Jaime met name gericht op de internationale patiënt kan men samenvatten in drie woorden: service, service en service.

USP Hospital San Jaime is een privé algemeen ziekenhuis dat is gelegen in Torrevieja (Provincie Alicante) en maakt deel uit van USP Hospitales, een keten van privé ziekenhuizen met vestigingen in heel Spanje. De omgeving van Torrevieja kent een optimaal klimaat in combinatie met vele toeristische mogelijkheden voor vakantiegangers en voor Nederlanders die er overwinteren of er zelfs permanent wonen. De filosofie van het ziekenhuis met name gericht op de internationale patiënt kan men samenvatten in drie woorden: service, service en service.
Service, service & service
Roberto Ferrándiz, directeur van USP Hospital San Jaime, legt uit: Wij zijn continu op zoek naar verbetering van onze diensten om zodoende onze patiënten de best mogelijke behandeling aan te bieden, gebruikmakend van onze moderne geavanceerde technische apparatuur en een team van vooraanstaande medici. Wanneer de patient naar ons ziekenhuis komt, is dat omdat er iets aan de hand is. Ons doel is ervoor te zorgen dat deze patient zich bij ons op zijn gemak voelt en de best mogelijk zorg ontvangt.

USP Hospital San Jaime beschikt over de kwaliteitscertificering ISO 9001 en 14.001, wat aantoont dat het ziekenhuis erin geslaagd is om kwaliteit en service op het gebied van medische zorg alsmede hospitality aan te bieden aan al haar patiënten.

USP Hospital San Jaime is een groen ziekenhuis omdat men zich ervan bewust is dat alle activiteiten een groot effect hebben op de directe omgeving; daarom neemt het ziekenhuis in haar dagelijks beleid maatregelen om het milieu zo min mogelijk te belasten (energieverbruik, water, papier).
International Services
Daniel Aparicio, directeur marketing, licht toe: Een van de dingen die ons onderscheidt van andere ziekenhuizen is dat wij beschikken over een team van vertalers dat samen tot wel 18 verschillende talen beheerst met als doel de communicatie tussen patiënt en medici te optimaliseren. Tevens spreekt een groot deel van de medische staf en verpleegkundigen eveneens verschillende talen en op de afdeling longgeneeskunde werkt de Nederlandse longarts Dr. Dick Pasker. Mede hierdoor behoort het ziekenhuis op dit moment tot de selecte groep van Spaanse referentiecentra voor gezondheidstoerisme.

Verder beschikt het ziekenhuis over de afdeling International Services die samenwerkt met nagenoeg lle Nederlandse zorgvezekeraars. Zij zorgen ervoor dat alle administratieve handelingen afgehandeld worden, zodat de patient zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Op de afdeling Klantenservice kunnen patiënten terecht met vragen, klachten en suggesties. 
Medische zorg
Ana González Ros, medisch directeur van het ziekenhuis, voegt hier nog aan toe: In ons ziekenhuis werken hoog gekwalificeerde artsen en ook onze afdeling oncologie staat in geheel Spanje hoog aangeschreven. Wij beschikken over moderne geavanceerde technische apparatuur zoals onder andere de Da Vinci robot, het meest moderne en zekere robot chirugie-system ter wereld. Maar alleen moderne technische apperatuur is niets waard zonder goede artsen. Wij beschikken daarom over een team van fantastische artsen waar we erg trots op zijn.

Daar komt nog bij dat veel medici verschillende talen spreken en we hebben een speciale afdeling International Service waardoor we goed voorbereid zijn om patiënten uit verschillende landen op een goede manier te behandelen. Zo is er bijvoorbeeld televisie met verschillende buitenlandse kanalen, dagelijks buitenlandse kranten en tal van andere faciliteiten.

Alles in USP Hospital San Jaime is erop gericht om de patiënt en zijn familie de best mogelijke zorg te bieden. In het ziekenhuisrestaurant (met 90 zitplaatsen) worden dagelijks verschillende Spaanse en internationale menus geserveerd. Ook is er een gratis wifi-zone die de bezoekers van het ziekenhuis kunnen gebruiken om hun mails te lezen of op het internet te surfen.
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op onze Nederlandse webste- www.uspsanjaime.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3529
Categorie: 
Meer gezondheid
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
ziekenhuis alicante, ziekenhuis torrevieja, gezondheidszorg spanje, hospitaal, ziekenhuis spanje