Volg ons via
 
 
 

Nieuwe online hulpmethode stoppen met roken

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Naast alle al beschikbare methoden om rokers te laten stoppen met roken is er nu een nieuwe online hulpmethode bijgekomen. Nog steeds nemen ieder jaar bijna een half miljoen rokers zich voor om dan nu eindelijk te gaan stoppen. Gezondheidsredenen, conditie en ook de financiële consequenties van roken spelen een grote rol om te "willen" stoppen. Toch lukt het duizenden mensen nog steeds niet.

Op de nieuwe website www.persoonlijkstopadvies.nl kun je na het invullen van een vragenlijst meteen een stoppoging ondernemen. De website is ontwikkeld door onderzoekster Eline Smit van de Universiteit Maastricht i.s.m. Stivoro en KWF-Kankerbestrijding. Rokers krijgen online tips en adviezen om te stoppen met roken. De nieuwe site blijft ook in de maanden na aanmelding, de roker op de voet volgen zodat de stoppoging meer kans van slagen heeft.

Ook de tips die worden gegeven om bijvoorbeeld in moeilijke situaties op een juiste manier te handelen, werken volgens onderzoekers hoopgevend. De onderzoekers weten heel goed dat betuttelen van rokers geen zin heeft, iedereen moet het zelf uitproberen en mocht je een keer in de fout gaan, dan zal men trachten je weer op de goede weg te helpen. Bron: Tubantia

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1970
Categorie: 
Meer gezondheid
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
Stivoro, stoppen met roken, roken