Volg ons via
 
 
 

Gewrichtsklachten, blijf bewegen!

Gewrichtsklachten | Blijf in beweging

Fonds Beter voor Gewrichten bracht een brochure uit over bewegen bij (chronische) gewrichtsklachten. De brochure ‘Beter in beweging’ geeft informatie over verschillende vormen van bewegen die mogelijk zijn bij allerlei vormen van gewrichtsklachten.

Fonds Beter voor Gewrichten wil met deze brochure mensen met gewrichtsklachten, zoals  slijtage (artrose), rug- en nekklachten, rsi en reuma, stimuleren te blijven bewegen. Beweging kan helpen de gewrichten soepel en sterk te houden, pijn te verminderen en overgewicht te voorkomen. De brochure vertelt u meer over waarom bewegen zo belangrijk is en waar u op moet letten. Verder geeft de brochure tal van tips en informatie over bepaalde vormen van bewegen.

Fonds Beter voor Gewrichten zet zich in voor meer aandacht voor allerlei soorten gewrichtsklachten. Het fonds geeft niet alleen voorlichting over behandelwijzen bij chronische gewrichtsklachten, maar spoort mensen eveneens aan tot preventie en een bewuste levensstijl. Het fonds verstrekt daarom ook informatie hoe chronische gewrichtsklachten zoveel mogelijk voorkomen kunnen worden. Het fonds richt zich daarbij niet alleen op mensen die al gewrichtsklachten hebben, maar ook op mensen die een groter risico lopen gewrichtsklachten te krijgen, zoals mensen met een zwaar lichamelijk beroep en mensen met overgewicht.

Elke steun helpt het fonds zich in te zetten voor mensen met (chronische) gewrichtsklachten.
Meer info: www.betergewricht.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2199
Categorie: 
Meer gezondheid
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
gewrichtsklachten, reuma, artrose, nekklachten, rsi