Volg ons via
 
 
 

Afvallen middels eiwitdieet

Dr. Frank eiwitdieet | Snel afvallen is mogelijk.

De internist en vasculair-geneeskundige Frank van Berkum is deskundige op het gebied van overgewicht, voeding en diten. Hij heeft een dieet ontwikkeld op basis van eiwitten dat in combinatie met een koolhydraatarm dieet ervoor zorgt dat afvallen een succes wordt. Volgens dr. Frank is het zeker mogelijk om in tien weken, tien kilo af te vallen.

Om te bewijzen dat afvallen op een wetenschappelijk verantwoorde manier mogelijk is gingen tien Telegraaf-lezers zijn dieet volgen. Op de website van Frank van Berkum is alle informatie over het eiwitdieet  te vinden.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
6 reactie(s)
Ellen (Gast)
Geplaatst op 28-07-2011 om 10:39

Ik ben vier weken geleden met fase 1 en inmiddels 7 kilo kwijt. Al na 1 week viel het mensen op dat ik slanker werd! Ik wil nog een kilo of 5 afvallen, maar ga straks eerst op vakantie. Voor ik wegga, ga ik twee weken fase 2 doen, zodat ik in de vakantie fase 3 kan doen. Als ik terug ben ga ik dan nog een paar weken naar fase 1 om de laatste kilo’s eraf te halen. Ik vind het TimFit dieet erg goed vol te houden, de shakes zijn lekker en het kost mij echt geen enkele moeite om het vol te houden. Het grootste voordeel is natuurlijk dat ik heel bewust bezig ben met wat ik nodig heb en wat vooral niet. Dat maakt het straks makkelijker vol te houden als fase 3 begint. Wat ik ook erg prettig vind is dat ik tot nu toe heel snel antwoord op mijn vragen heb gekregen, dank daarvoor Dianne. Ik ga met veel energie nog even door!
Groeten, Ellen

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 13567
Categorie: 
Afvallen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
dieet, eiwitdieet dieet, afvallen, snel afvallen, afvallen dieet, buik afvallen