Volg ons via
 
 
 

Afvallen middels de trilplaat

Trilplaat kan helpen in strijd tegen overgewicht.

Uit een onderzoek van Dirk Vissers van de universiteit van Antwerpen kan een trilplaat zeker helpen in de strijd tegen overgewicht. Na verschillende onderzoeken onder 100 deelnemers die alle een bepaald fitnessprogramma moesten afwerken, bleek dat de groep die daarbij ook gebruik maakte van een trilplaat, iets meer gewicht verloren hadden dan de overige deelnemers. Bij de groep trilplaatgebruikers was met name de hoeveelheid vet tussen de ingewanden van de buik, meer geslonken dan bij de anderen.

Trilplaten zijn er in vele varianten en prijsstellingen te koop. De Consumentenbond heeft vele trilplaten getest en de uitkomst was voor sommige merken niet altijd even gunstig. Het is dan ook aan te raden om je goed te laten informeren voor je tot aanschaf van een trilplaat wilt overgaan.

In vrijwel elke sportschool kun je onder begeleiding van ervaren instructeurs zelf ervaren wat een trilplaat met je doet. Lees ook de adviezen die vermeld staan over trilplaten op het internet. Tussen alle aangeboden trilplaten zit veel verschil. Een nuttig artikel staat hierover ook op het Fitnessforum waar Bas  (fitness en powerplate instructeur) het een en ander uitlegt over trilplaten.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4352
Categorie: 
Afvallen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
snel afvallen, overgewicht, trilplaten, powerplate, oefening trilplaat, powerplate forum, fitness artikelen