Volg ons via
 
 
 

Ondanks beurscrisis winst door computergestuurd beleggen

De belegger | Op relatief veilige manier profiteren van een daling van de beurs.

Een internationale beurskrach? Zeer vervelend voor veel emotionele beleggers, maar niet voor de particuliere belegger die via het bedrijf Weekendbeleggers computergestuurd belegt; dit systeem is namelijk emotievrij door gebruik te maken van een indicator die leidend is voor de aan- en verkoop van Amsterdamse fondsen. Per 30 september 2008 realiseerden deze beleggers met een defensief profiel +8,72% en de offensieve zelfs +70,63%.

En nee, het bedrijf Weekendbeleggers bv betreft geen gokkersclub!  Al in augustus 2007 (!) werden de beleggers namelijk geadviseerd 90% van het belegd vermogen op de spaarrekening te zetten. Daarna kon op een relatief veilige manier vanaf januari geprofiteerd worden van een daling van de beurs.

Michael Groenewoud van Weekendbeleggers verstuurt vanaf 2007 alleen in het weekend via internet computergestuurde aankoop- en verkoopsignalen op basis waarvan de belegger zelf kan aan- en verkopen via de eigen bank. Leden ervaren dat als rustgevend.  

Michael Groenewoud, materiedeskundige in kwantitatieve analyse

Deze ervaren belegger (50) werd getriggerd door de grote beursdaling tussen eind 2000 en medio 2003. Na jaren uitgebreide studie en testen van veel indicatoren met verschillende instellingen vond hij in 2006 eindelijk wat hij zocht, een indicator die een soortgelijke beursdaling als voorheen op tijd signaleert.

Na deze uitvoerige simulatie/testperiode over meer dan 20 jaar koershistorie bracht hij alles uiteindelijk samen in een robuuste beleggingsmethode. Het resultaat? Een speciaal geselecteerd fondsenbestand WBX (bestaande uit aandelen, beleggingsfondsen en indexen) die optimaal gecombineerd kan worden met de gevonden indicator.

Zo ontstond in 2006 op basis van de WBX en indicator een succesvolle beleggingmethode gebaseerd op een hoog percentage (74%) goede beleggingsbeslissingen. Vanaf 22 september 2006 wordt met dit systeem realtime belegd en tot op heden wordt ieder kwartaal met winst afgesloten. Wie kon bij het ontstaan van het systeem in 2006 en na oprichting in 2007 nu bedenken dat het in 2008 al zo raak zou zijn?

Deze internetdienst is speciaal bedoeld voor diegenen die zonder de gebruikelijke hectiek en met grote kans op succes voor de middellange termijn alleen in het weekend veilig en rustig willen beleggen. Deze dienst is binnen een jaar uitgegroeid tot een beleggerscommunity met meer dan 200 leden. Groenewoud geeft regelmatig gratis seminars over de methode en worden eveneens gratis nieuwsbrieven uitgegeven.

Zie ook: www.weekendbeleggers.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2549
Categorie: 
Beleggen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
de belegger, beleggingen, aex, koersen, fondsen, aandelen kopen, beleggingsfonds