Volg ons via
 
 
 

Belastinghulp voor ouderen

Belastingservice Ouderen helpt met aangifte doen.

De ouderenbonden ANBO, PCOB en de Unie KBO hebben gezamenlijk een project om ouderen te helpen bij het invullen van de belastingpapieren. Omdat veel ouderen hiermee vaak nog wel wat moeite hebben, is er de Belastingservice Ouderen.

De hulp wordt gratis aangeboden en in de meeste gevallen komt de invulhulp aan huis. Alle informatie is te vinden op de website van de ANBO. De servicelijn van de ANBO is telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer - 030 - 233 00 60

Ook kan het landelijk telefoonnummer worden gebeld - 0900 - 821 21 83


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
2 reactie(s)
Simson (Gast)
Geplaatst op 06-03-2020 om 13:45

Moet ik eerst lid zijn om hier een vraag te stellen over de belasting?

Frenk ten Kate (Gast)
Geplaatst op 09-02-2020 om 19:21

Hallo,

Ik woon samen met een mevrouw uit belgie in nederland, zij ontvangt ook haar aow/pensioen vanuit belgie, ze staat ingeschreven in onze woonplaats in nederland en ook bij een ziekenfonds, ook heeft ze al het recht als mijn [ man ] wat overkomt  zij in ons huurhuis kan blijven wonen, nu is mijn vraag: wanneer zij alleen komt te wonen heeft zij dan ook recht op huursubsidie, zij heeft nog de belgische nationalitet.  we zijn niet getrouwd, ook geen samenlevingskontrakt.

Bij voorbaat dank,
Frenk ten Kate,
frenktenkate@gmail.com

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 6508
Categorie: 
Belasting
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
belastingdienst ouderen, belastingafrek ouderen, belastingtips ouderen, belastingaangifte, belastingaanslag, belastingdienst