Volg ons via
 
 
 

Besparen op reisverzekering

Veel mensen verzekeren zich onnodig nog eens extra voor autohulp of medische zorg wanneer ze op vakantie gaan

Veel mensen verzekeren zich onnodig nog eens extra voor autohulp of medische zorg wanneer ze op vakantie gaan. Dat blijkt uit onderzoek door www.independer.nl. Eenderde van de mensen die met de auto op vakantie gaat doet dat met een auto die jonger is dan 3 jaar. In de meeste gevallen valt de auto dan binnen Europa nog onder de mobiliteitsgarantie van de dealer.

Tevens zijn er veel mensen die wel een aanvullende zorgverzekering hebben afgesloten, die ook de kosten van medische zorg in het buitenland dekt. Toch verzekeren zij zich via de reisverzekering ook nog eens extra voor medische kosten. In de meeste gevallen is dat dus niet nodig. Ook wordt vaak een ongevallendekking meeverzekerd terwijl de meeste hiervoor al op een andere manier verzekerd zijn.

Een ongevallendekking keert éénmalig een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Er kan dus nog wel iets bespaart worden op de reisverzekering.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 5111
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
doorlopende reisverzekering, kortlopende reisverzekering, reisverzekering, aanvullende verzekering