Volg ons via
 
 
 

s Maandags meest gezocht naar financieel advies op Google

Maandag populair als het gaat om zoeken naar financieel advies

Zoekmachine Google ziet het zoekgedrag naar financiële producten in hoog tempo groeien. Over 2006 steeg het aantal zoekopdrachten naar de woorden ’hypotheek’, ’autoverzekering’ en ’lenen’ met 42 procent. Met name de maandag blijkt een populaire dag voor een financiële zoektocht op internet. 

Volgens het onderzoek, uitgevoerd door PriceWaterhouseCoopers in opdracht van Google, leert 59 procent van de consumenten bepaalde financiële producten en diensten voor het eerst via internet kennen. Hiervan vergelijkt 69 procent online de prijzen en kocht 42 procent ooit online een product of dienst. Volgens Google zelf is de maandag de populairste dag waarop veel consumenten zoeken naar financieel advies.

Het gebrek aan persoonlijk contact en de angst om privégegevens over internet te sturen, is een reden waarom veel mensen het afsluiten zelf nog liever van man tot man doen.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2245
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
google, financieel advies, financiele, financiele administratie, verzekeringen