Volg ons via
 
 
 

Vakantiegeld over algemeen snel op

Ontvangen vakantiegeld zal weer snel op zijn.

Zeker 50% van de Nederlanders verwacht dat het ontvangen vakantiegeld in de vakantie snel op is, is gebleken uit onderzoek door Interbank.

Overschrijdingen van het vakantiebudget zouden met name veroorzaakt worden door uitgaven aan eten en drinken. Daarbij zijn uitgaven aan uitgaan, uitstapjes en winkelen ook meestal duurder dan geraamd.

29% van de ondervraagden vindt de vakantie dan ook te duur. Van die 29% zou zeker 20% overwegen een jaartje niet op vakantie te gaan, maar ook durven ze dat eigenlijk niet hard op te zeggen. Gemiddeld worden de uitgaven trouwens geschat op zo’n € 1.036 per huishouden. 

20% van de Nederlanders spaart zeker een jaar voor die ene vakantie per jaar. Maar voor de relatie met de partner en de kinderen schijnen de mensen veel over te hebben: zeker 50% geeft aan dat de vakantie goed is voor de relatie met de partner en de kinderen.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Robert
Hits: 910
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vakantietoeslag, bereken vakantiegeld, netto vakantiegeld, uitbetaling vakantiegeld