Volg ons via
 
 
 

Gewone boterham bespaart honderden euro s per jaar

Besparen | Smeer zelf thuis wat boterhammen

Iedereen moet iedere dag eten. Het maken van de juiste beslissing over wat je gaat eten kan wel honderden euro’s per jaar schelen.

Zo is het ook met het eten van brood. Veel mensen eten dagelijks niet thuisgesmeerde boterhammen, maar kopen eten in de bedrijfskantine, menza of bij het tankstation. Zeker bij de laatste kost een beetje belegd broodje met een flesje drinken en een kop koffie als snel tot 10 euro per dag. Daarbij komen veel mensen in de verleiding om allerlei extra versnaperingen bij te kopen, zoals een rolletje snoep of een gevulde koek. Niet alleen slecht voor je figuur en je gezondheid maar ook erg slecht voor je portemonnee.

Stel dat je het eten uit de kantine of het tankstation laat voor wat het is en je neemt je eigen gezonde boterhammen mee, dan kan dat per week al snel 25 euro besparen. En dat is op jaarbasis toch een enorm leuk bedrag.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Robert
Hits: 2282
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
bespaartips, besparen, huishoudgeld, bespaar tips, sparen tips, geldverdienen, bespaard bespaart