Volg ons via
 
 
 

Duidelijk pensioen

Vergeet uw pensioen niet! Loop in gedachten uw loopbaan nog eens door.

De website, www.duidelijkpensioen.nl is een initiatief van de Vereniging van Bedrijfstakpensioenfondsen, de koepelorganisatie van de bedrijfstakpensioenfondsen. De VB wil met deze pagina het pensioenbewustzijn en de pensioenkennis van het Nederlands publiek vergroten.

De Vereniging van Bedrijfstakpensioenfondsen (VB) is opgericht op 22 april 1985. Namens de 86 leden behartigt de VB de pensioenbelangen van circa 4,6 miljoen deelnemers in bedrijfstakpensioenregelingen, ruim 1 miljoen gepensioneerden en 6 miljoen slapers. Nagenoeg alle bedrijfstakpensioenfondsen zijn bij de VB aangesloten.

De leden van de VB vertegenwoordigen samen meer dan 75% van het aantal deelnemers in collectieve pensioenregelingen. Het gezamenlijk belegd vermogen van de ledenfondsen bedraagt ruim 300 miljard euro.

Vergeet uw pensioen niet! Loop in gedachten uw loopbaan nog eens door. Heeft u bij al uw oude werkgevers pensioenpremie afgedragen en krijgt u nu van al die verschillende pensioenfondsen uw geld?


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
1 reactie(s)
MHO (Gast)
Geplaatst op 27-05-2018 om 15:18

www.duidelijkpensioen.nl bestaat niet. 

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 6446
Categorie: 
Pensioen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
mijn pensioen, abp pensioen, met pensioen, aanvullend pensioen, vergeten pensioen, pensioenen