Volg ons via
 
 
 

Doorlopende reisverzekering vaak voordeliger

Doorlopende reisverzekering niet te snel opzeggen. Telkens afsluiten van kortlopende reisverzekering is onvoordelig.

Er wordt bezuinigd en de verwachting is dat er ook minder vakanties worden geboekt. Het ligt dan ook voor de hand dat consumenten overwegen om de doorlopende reisverzekering op te zeggen. Of dit nu echt een goede bezuiniging is valt te betwijfelen want het het afsluiten van een kortlopende reisverzekering is over het algemeen duurder. Independer heeft berekend dat een gezin met twee kinderen die per jaar 17 dagen op reis gaan, met een doorlopende reisverzekering al voordeliger uit zijn. 

Wie vaker dan één keer per jaar op vakantie blijft gaan is met een doorlopende reisverzekering voordeliger uit. Telkens wanneer een kortdurende reisverzekering wordt afgesloten betaalt men hierover ook poliskosten. Vaak wordt daarbij ook een annuleringsverzekering afgesloten. In dat geval is men nog duurder uit omdat dit een percentage van de reissom is. Bij een doorlopende reisverzekering betaalt men hiervoor een vast bedrag.

Bron: Independer


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3650
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vergelijken reisverzekeringen, doorlopende reisverzekering, reisverzekering, goedkope verzekering