Volg ons via
 
 
 

Sloop de Crisis helpt met besparen op vaste lasten

Sloopdecrisis.nl is opgericht om de vaste lasten van de Nederlander te verlagen en hun zo uit de crisis te helpen.

Zwaar weer
 
Al vanaf 2007 woelt er een zware storm door de financiële wereld. Vele schepen zijn ten onder gegaan aan dit noodweer, kleine en grote. Gelukkig lijkt het einde nu inzicht, of is dit slechts het oog van de storm?
 
Er lijkt geen einde te komen aan de economische crisis in Nederland. Echter is er het afgelopen kwartaal een vermindering in de krimp geweest t.o.v. het jaar ervoor. Vorig jaar was de krimp in het 2e kwartaal nog 1,7%, dit jaar is de krimp t.o.v. het kwartaal er voor slechts 0,1% gekrompen. Dit betekend dat er een licht stijgende lijn in onze economie zit. Is hiermee dan het eind van de slechte periode aangeduid of zit er nog meer  economische malaise aan te komen.
 
Volgens de prognose van het CPB zal er in 2014 een economische groei zijn van 0,75% in Nederland. Daarmee groeit de economie voor het eerst sinds 2007 weer eens. Nederland ligt met die lichte groei nog wel onder het Europese gemiddelde van 1%.
 
Omdat de Nederlander klaarblijkelijk nog steeds weinig geld te besteden heeft, zijn er instanties die de Nederlander willen helpen in deze zware periode. Sloopdecrisis.nl is opgericht om de vaste lasten van de Nederlander te verlagen en hun zo uit de crisis te helpen.
 
De economische storm is dus nog niet helemaal afgelopen al lijkt het wel dat de orkaan afneemt in kracht. Daarnaast krijgt de Nederlander nu hulp van instanties die vaste lasten willen verlagen. 2014 lijkt zo dus een beter jaar te worden.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 7352
Categorie: 
Besparen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
sloop de crisis, vaste lasten overzicht, vaste lasten berekenen, besparen op vaste lasten, maandelijkse vaste lasten