Volg ons via
 
 
 

Besparen op aanvullende zorgverzekering

Besparen aanvullende zorgverzekering | Met een internetpolis kun je mogelijk veel geld besparen.

De premie voor de zorgverzekering gaat ook in 2019 weer stijgen. Toch kan er nog behoorlijk bespaard worden op de aanvullende verzekering. Dit is met name voor mensen die over het algemeen goed gezond zijn en tot nu toe weinig gebruik hebben gemaakt van het aanvullende zorgpakket.

Zij kunnen overwegen om het aanvullende pakket te beëindigen om daarvoor in de plaats een internetpolis af te sluiten. Wanneer je dat doet met een extra eigen risico van 500 euro dan zal deze gemiddeld 75 euro per maand gaan kosten. Houd er wel rekening mee dat, indien je onverhoopt toch extra kosten moet maken, je daarvoor altijd nog een spaarpotje achter de hand hebt.

Mocht je in 2019 verder geen aanvullende zorg nodig hebben, dan spaar je een behoorlijk bedrag uit. Het is de moeite waard om verschillende zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken en eventueel over te stappen op een andere zorgverzekeraar.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2455
Categorie: 
Zorgverzekering
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
besparen aanvullende zorgverzekering, internetpolis, zorgverzekering, zorgverzekering vergelijken, zorgverzekering overstappen