Volg ons via
 
 
 

Vragen over toeslagen voor BelastingTelefoon

Belastingtelefoon | Consumentenbond adviseert consumenten om bij ingewikkelde vragen over de belastingaangifte

De juiste antwoorden geven op belastingvragen blijft voor de BelastingTelefoon soms een lastige klus. De Consumentenbond onderzocht vorig jaar de kwaliteit van antwoorden op vragen over toeslagen en stelde vijf keer vijf vragen over diverse toeslagen. Alleen de vraag over de zorgtoeslag werd in alle gevallen goed beantwoord. De Consumentenbond adviseert consumenten om bij ingewikkelde vragen over de belastingaangifte en of de eigen toeslagen een belastingadviseur in te schakelen en niet alleen te vertrouwen op de BelastingTelefoon.

De BelastingTelefoon aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele verkeerde antwoorden van zijn medewerkers, terwijl dit voor consumenten mogelijk grote financiële consequenties heeft. De kant-en-klare scripts die medewerkers hebben voor eenvoudige vragen over toeslagen kloppen, maar het gaat in de praktijk nog al eens mis met het juist beantwoorden.

Hulp

Consumenten met vragen over de Belastingaangifte 2013 en vragen over Toeslagen kunnen op de website van de Consumentenbond in het dossier Belastingaangifte terecht.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2638
Categorie: 
Belasting
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
belastingtelefoon, belastingtelefoon gratis, belastingtelefoon toeslagen, belastingtelefoon particulieren, belastingaangifte