Volg ons via
 
 
 

Zorgverzekeraars komen met cadeautje

Zorgverzekering | Cadeau moet meer zorgverzekerden opleveren.

De strijd om meer zorgverzekerden binnen te halen bij zorgverzekeraars is in alle hevigheid begonnen. Zorgverzekeraars willen graag de grootste zijn en daarom proberen ze middels allerlei acties, kortingen én cadeautjes om meer verzekerden binnen te halen. Bij sommige zorgverzekeraars krijg je al een maand lang gratis verzekeren en andere hebben cadeaubonnen voor verschillende producten waaronder tablets. Ook een éénmalige korting wordt veel gegeven.

De Consumentenbond adviseert mensen om niet op de cadeautjes af te gaan maar om goed te kijken naar de verschillen en vergoedingen die zorgverzekeraars in hun voorwaarden hebben staan. Het is erg aantrekkelijk om nu een aardig cadeau te ontvangen maar als je daardoor de rest van het jaar meer moet gaan betalen, heb je uiteindelijk je eigen cadeautje betaald.

Op verschillende vergelijkingssites, waaronder die van de Consumentenbond is het goed mogelijk om de verschillen die er zijn tussen de zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
2 reactie(s)
Pien1
Geplaatst op 12-12-2011 om 23:07

Nederlanders zijn dol op cadeautjes. Als ze

iets gratis kunnen krijgen zijn ze bereid een

hoop geld uit te geven om het te kunnen krijgen!

Citygirl
Geplaatst op 27-11-2011 om 18:18

Helemaal mee eens!!! Die kado's die mogen ze van mij wel houden. Laten ze de premies maar eens lager maken en de vergoedingen op tijd uitkeren, daar hebben de mensen veel meer aan!!!

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1134
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
zorgverzekering, zorgverzekeraars, basispakket, vergoedingen basispakket