Volg ons via
 
 
 

Terug naar de gulden

Moet de gulden (of de neuro) in ons land worden ingevoerd?

Uit een peiling van Maurice de Hond onder minstens 2500 mensen, blijkt dat 32 procent van de Nederlanders voor afschaffing van de euro is en dat de gulden opnieuw moet worden ingevoerd. Van de PVV-kiezers is 72 procent voor afschaffing van de euro.

Zoals bekend, wil de PVV-leider Geert Wilders een onderzoek laten uitvoeren of Nederland beter af is met de herinvoering van de gulden. Mocht uit het onderzoek blijken dat dit een gunstig effect heeft op onze economie, dan wil hij hierover een referendum laten houden. Meer dan 40 procent van de ondervraagden is in dat geval ook voor het houden van een referendum en van bij PVV-kiezers ligt dat percentage zelfs boven de 80 procent.

Bijna 50 procent van de ondervraagden is voor het invoeren van een nieuwe munt (de neuro), alleen voor de sterke economiën in Noord-Europa. Ben jij ook van mening dat de euro moet worden afgeschaft? Geef hieronder jouw mening.

Bron: AD


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
1 reactie(s)
Citygirl
Geplaatst op 24-11-2011 om 16:08

De neuro. Hm..., als je d'r maar niet neurotisch van wordt..........  ;-))

Goed, nu even alle gekheid op een stokje; in het begin had ik ook liever de gulden gehouden maar ik ben nu zó aan die euro gewend, dus wat mij betreft; laat het maar zo.

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1187
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
gulden, wisselkoers euro, omrekenen euro, afschaffing euro, invoering gulden, omrekenen gulden euro