Volg ons via
 
 
 

Beleggen in trackers

Beleggen in trackers | Relatief goedkoop, veilig en transparant ten opzichte van andere beleggingsvormen.

Beleggen in zogeheten trackers wordt in het buitenland veel ingezet, maar in Nederland is het minder bekend. Wanneer je belegt in trackers beleg je niet in 1 aandeel maar met 1 transactie in een mandje aandelen die een tracker volgt, bijvoorbeeld de AEX-index. Deze vorm van beleggen is relatief goedkoop, veilig en transparant ten opzichte van andere beleggingsvormen. 

Uitbesteden van vermogen, waarom zou ik?

In het dagelijks leven besteden we veel uit. We brengen onze kinderen naar de crèche, onze kleding naar de stomerij,  huren een tuinman in om de tuin bij te houden en gaan naar de dokter voor lichamelijke klachten. Sommige dingen besteden we uit vanwege tijdgebrek, andere omdat iemand anders er gewoonweg meer verstand van heeft. Er zijn ook veel mogelijkheden om je vermogen te laten beheren. Je beheert vermogen door verschillende keuzes die je zelf maakt, maar je kan er ook voor kiezen om dit uit handen te geven. Gewoonweg omdat je zelf geen zin of tijd hebt om je te verdiepen in de verschillende opties of omdat je vindt dat iemand dat beter voor je uit handen kan nemen.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2557
Categorie: 
Beleggen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
beleggen in trackers, aandelen, aex, beleggingsfonds, leren beleggen, beleggen voor beginners