Volg ons via
 
 
 

Openen spaarrekening | Goed nieuws voor spaarders

Rente op spaarrekening loopt verder op

Er is weer eens goed nieuws voor iedereen die wat op een spaarrekening wil zetten. De rente op spaarrekeningen loopt steeds verder omhoog. Dit meldt de website spaarrente.nl. Volgens de site komt het doordat banken een grotere financiële buffer moeten gaan aanleggen en dus geld nodig hebben.

Wie een spaarrekening wil gaan openen doet er goed aan eerst even zorgvuldig te zoeken naar de hoogste rentestanden, want er is momenteel veel verschuiving in de markt. Begin deze maand waren het nog de Lease Plan Bank en Bank of Scotland die de hoogste rente gaven, maar inmiddels is de top overgenomen door de Delta Lloyd Rente Rekening en de Internet Spaarrekening van OHRA. Bij hen wordt momenteel een rente aangeboden van 2,9 procent per jaar.

Volgens Amanda Bulthuis van Spaarrente.nl is het heel goed mogelijk dat meerdere banken binnenkort hun rentes gaan verhogen omdat ook zij moeten gaan voldoen aan het internationale bankenakkoord. Ook is de onderlinge concurrentie groot, waarvan spaarders kunnen gaan profiteren. 

Bron: spaarrente.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3300
Categorie: 
Bankzaken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
sparen rente, hoogste spaarrente, internet spaarrekening, spaarrekening, rentetarieven