Volg ons via
 
 
 

Goed voorbereid op vakantie met checklist

Vakantiebudget | Vakantie valt meestal duurder uit

Driekwart Nederlandse gezinnen bepaalt vooraf geen vakantiebudget.

TNS NIPO heeft in opdracht van Wijzer in Geldzaken een onderzoek uitgevoerd naar de uitgaven voor een vakantie. Ongeveer 75 procent van de vakantiegangers is niet op de hoogte van wat de vakantie nu eigenlijk gaat kosten.  25 procent vakanties pakt duurder uit. Zonder discussie… Meer dan 80% van de gezinnen weet achteraf wat de vakantie in totaal ongeveer heeft gekost. Voor een kwart pakt dit hoger uit dan van te voren gepland of verwacht, waarbij het geen verschil maakt of er vooraf wel of geen budget is opgesteld. Gemiddeld pakt de vakantie voor deze mensen 20% duurder uit. Dat er meer kosten zijn gemaakt gedurende de vakantie leidt meestal niet tot problemen. 

"Wijzer in Geldzaken" komt nu met een checklist waarop komende vakantiegangers veel tips kunnen vinden, met name op financieel gebied. Zo is er te vinden wat de kosten zijn van pinnen in het buitenland, verzekeringen en veel tips en informatie over het vakantiebudget om niet achteraf in de problemen te komen. Klik Hier voor de checklist.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1793
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
checklist, vakantie, vakantiebudget, vakantiegeld, vakanties, pinnen in buitenland, verzekeringen