Volg ons via
 
 
 

Bespaartest: Met gemak de energierekening omlaag

Energiebesparing | Enkele maatregelen leveren al flinke besparing op.

Het lijkt moeilijker dan het is. Toch valt er flink wat te besparen op de energierekening. Het Nibud en de voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal hebben gezamenlijk de Bespaartest ontwikkeld. De Bespaartest geeft veel handige en practische adviezen waarmee consumenten hun energierekening al direct mee omlaag kunnen krijgen.

Besparen zonder veel te investeren

Energiekosten zijn voor veel huishoudens een maandelijks terugkomend probleem. In veel gevallen slokt het een aardig deel van het inkomen op. Door hierop te besparen kan het inkomen al snel enkele tientallen of zelfs honderden euro's per jaar gaan stijgen. Het is dus zeker de moeite waard om het energieverbruik is goed onder de loep te nemen.

Tips van de Bespaartest

Wie de Bespaartest doorloopt kan middels cartoons een checklist samenstellen van de tips die hij wil opvolgen. Er staat duidelijk beschreven op welke wijze men de tips kan uitvoeren om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen. Er worden geen grote investeringen verwacht om de nodige besparingen te kunnen verkrijgen.

Bespaartest, print em uit

De Bespaartest is een handig hulpmiddel voor alle consumenten. Print de test uit en geef hem door aan familie en vrienden. Als energiebesparing zo eenvoudig is dan willen ook zij, vast graag kennis maken met deze handige tips op de website: www.bespaartips.nl

Bron: Nibud & MilieuCentraal


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3076
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
energiebesparing, energiebesparende maatregelen, energie besparen, energieverbruik, bespaartest, besparen energie