Volg ons via
 
 
 

Lijfrente vergelijken op Pensioenkoers

Pensioenkoers.nl de meest complete lijfrentevergelijker van Nederland.

Vergelijkingssite Pensioenkoers.nl heeft haar lijfrente diensten uitgebreid. Sinds vandaag is het lijfrenteaanbod van De Goudse aan de website toegevoegd. Daardoor kunnen bezoekers in n handeling tien offertes berekenen. Het maakt Pensioenkoers.nl de meest complete lijfrentevergelijker van Nederland.

Het vergelijken van lijfrente-aanbiedingen staat in de belangstelling. De babyboom-generatie heeft massaal gespaard voor later, en de daarbij opgebouwde kapitalen komen nu beschikbaar. De vraag is hoe dit geld het beste kan worden uitgekeerd. De praktijk wijst uit dat de aanbiedingen van verzekeraars tot 20% verschillen. Voor consumenten is het dus van belang het beste aanbod te selecteren.

Hoe completer, hoe beter

Welke verzekeraar de beste direct ingaande lijfrente biedt, hangt sterk af van de wensen van de consument. Tarieven van verzekeraars zijn verschillend opgebouwd. Vaak scoort de verzekeraar met het scherpste aanbod voor kortlopende uitkeringen minder goed op levenslange uitkeringen. Juist daarom vindt Pensioenkoers.nl het van belang een zo compleet mogelijke lijfrentevergelijking te bieden. Zo kan een consument snel selecteren welke verzekeraar het beste bij zijn/haar wensen past.

Einde nog niet in zicht

Door tien lijfrenteaanbieders te vergelijken heeft Pensioenkoers.nl een completer aanbod dan concurrenten als Independer en Vergelijk.nl. Die voorsprong wil de website graag behouden: nog voor de jaarwisseling zal een 11e verzekeraar in de lijfrente vergelijking worden opgenomen. Zo kunnen klanten zich nog breder informeren over de mogelijkheden van lijfrente.

Meer informatie: www.pensioenkoers.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3663
Categorie: 
Pensioen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
berekenen lijfrente, lijfrenteuitkering, lijfrente berekening, vergelijking lijfrente, pensioenen