Volg ons via
 
 
 

Falkplan en VVV introduceren unieke serie fietskaarten

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Falkplan en VVV Nederland introduceren een geheel nieuwe serie fietskaarten. Deze landelijke dekkende serie kaarten bestaat uit 20 titels met daarop het complete knooppuntennetwerk, alle fietsroutes van het Landelijk Fietsplatform én een schat aan toeristische informatie.

Alle kaarten hebben een schaal van 1:50.000 en dat is uniek. Deze schaalverhouding is ideaal voor fietsers. Alle belangrijke gegevens staan op de kaart, zoals thematische fietsroutes, bezienswaardigheden, regionale karakteristieken zoals kastelen, bollenvelden en vuurtorens en een overzicht van VVV-vestigingen.

Middels het op de kaart weergegeven knooppuntennetwerk wordt de fietser in de gelegenheid gesteld om heel eenvoudig zelf een fietsroute samen te stellen door heel Nederland.

De kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij ruim 2000 verkooppunten waaronder alle VVV-vestigingen, ANWB-kantoren en de betere boekhandels. De verkoopadviesprijs is € 7.95.

4 maart 2009 - VVV Nederland

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1816
Categorie: 
Fietsnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fietsknooppuntennetwerk