Volg ons via
 
 
 

Lekker fietsen in groen Rotterdam

Nieuwe fietskaart Groen Rotterdam | Een aanwinst voor iedereen die Rotterdam op de fiets wil ontdekken.

Kom ook ontdekken hoe verrassend groen Rotterdam is met de nieuwe toeristische fietskaart 'Groen Rotterdam'.

De fietsroute, met een totale lengte van 29 kilometer, is ook uitstekend op te delen in een aantal kleinere routes. De fietsroute 'Groen Rotterdam' is gratis verkrijgbaar bij de VVV Rotterdam Store, het City Informatiecentrum en de Centrale Bibliotheek. Daarnaast is de kaart ook te downloaden op www.groenjaar.nl. Ga op pad met een spliksplinternieuwe fleurige fiets, die je kan winnen als je je aanmeldt voor de Groenjaar nieuwsbrief!

De fietsroute start in het centrum van Rotterdam. Via een lus op Zuid kom je op plekken die heel verrassend zijn. De fietskaart staat vol met informatie over de groene attracties van de stad zoals het bekende Park bij de Euromast, de singels en het Kralingse Bos. Je ontdekt de groene juweeltjes van Rotterdam, zoals het Park Schoonoord en de verscholen Kralingse Kruidentuin en verder rij je langs schooltuin de Enk (een idyllische oase aan de rand van Tuindorp Vreewijk), over de romantische Kromme Zandweg en door het Park de twee Heuvels. Natuurlijk fiets je ook door de twee authentieke Rotterdamse natuurgebieden: het Eiland van Brienenoord en Polder de Esch.

Gratis verkrijgbaar
De nieuwe fietskaart is een aanwinst voor iedereen die eens Rotterdam wil ontdekken. Bij elkaar fiets je er ruim een halve dag over, maar de route kan ook gesplitst in een noord- en een zuidroute. De fietskaart 'Groen Rotterdam' is een initiatief van Rotterdam Marketing en het Groenjaar 2008.

Bron: groenjaar.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1592
Categorie: 
Fietsnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fietstocht rotterdam, groene fietskaart, fietsen in rotterdam, fietsroute rotterdam